Församlingstidning

Om Artikelbanken

Färdiga artiklar skrivna för församlingar- redo för publicering!

Artikelbanken är i ett tidigt stadie. Du som församlingstidnings kund till Verbum får nu möjligheten att  testa på Artikelbanken under en period då vi fyller på med material och de kan ske mindre ändringar. Om det är något som inte fungerar som det ska, eller om du har ett tips så är det bara att kontakta oss.

Artikelbanken är till för alla församlingar som behöver innehåll till sin medlemskommunikation; både församlingstidning, sociala medier, hemsidan och broschyrer. Ibland behövs redaktionellt material snabbt – eller så har ni kanske mindre resurser under semestertider eller pga sjukdom. Då är Artikelbanken ditt verktyg! Varje månad fyller vi den med nya artiklar och du kan enkelt söka fram artiklar på teman och nyckelord. Alla artiklar är manuellt granskade för att artiklarna ska upprätthålla standard och det är fritt att använda text och bild i tryckta och digitala kanaler. 

En frilansjournalist tar ca 5 000 - 8 000 kr för en normalstor artikel som innebär en dags jobb (rekommendationer från Journalistförbundet). En fotograf tar ungefär 2 000 - 5 000 kr per bild (Journalistförbundets rekommendationer), vilket innebär en relativt hög kostnad att köpa in färdigt material. I Verbums Artikelbanken får du en uppsjö av färdigskrivna artiklar med tillhörande bilder, friköpta och redo att användas i alla kanaler, för endast 1762kr/månad ink moms. Du sparar dessutom din egna tid! 

Verbum Artikelbanken ges ut av Verbum AB. 

Välkommen att höra av dig med tips och synpunkter!

Redaktion
Redaktör: Sara Grant
08-743 65 38, sara.grant@verbum.se

Kontaktuppgifter
Adress: Verbum, Box 225 43, 104 22 Stockholm
Besöksadress: Kungsholmstorg 5, Stockholm
Växel: 08-462 26 60
Kundservice: 08-462 26 70, info@verbum.se
 

Prenumerera på Artikelbanken!

Dessa artiklar med tillhörande bilder är publicerade av Verbum AB.

För att använda dessa texter och bilder behöver du vara prenumerant på Artikelbanken samt arbeta inom Svenska kyrkan

Skicka en förfrågan till oss för att bli prenumerant, så kontaktar vi dig!

Bli prenumerant